8 tips til forberedelse af Boudoir fotoshoot

Hvis du booker en tid til boudoir fotografering, er der nogle faktorer du selv kan gøre op til, som kan optimere resultaterne. Nedenfor kan du læse om 8 tips til forbredelsen af dit næste boudoir fotoshoot.

1. Vær komfortabel i din egen krop

De fleste kunder vil give mig ret i, at man får løftet både humøret og selvtilliden når man går ud af studiet efter en fotosession. Men det er også vigtigt du går ind til fotograferingen med og stolthed. Det betyder ikke du skal være en Victoria Secret model, men blot at du skal have lyst til at gå ind i opgaven med åbne arbejde. Jeg hjælper naturligvis med dit kropssprog i forhold til poses mm.,

2. Kom i god tid

Hvis du kommer ud af døren for sent, og måske har svært ved at finde vej, bliver du stresset. Det er ikke rart og kan kan efterlade sig svedig hvis du for eksempel er på cykel. Så for din egen skyld – kom af sted i god tid.

3. Vælg dit ynglingstøj

Medbring 3 sæt tøj / undertøj, kostume, kåbe eller hvad end du føler vækker den indre ild hos dig, billederne skal afspejle. Mange af mine kunder får lavet sensuelle boudoir fotografier til sine mænd og vælger derfor at tage en af hans skjorter med, da de ved han vil synes det er cute.

4. Drik vand

Sørg for at være dehydreret op til fotograferingen. Det kan også ske at kunne gøre en forskel i forhold til din hud og glød!

5. Forbered dit hår

Vask dit hår lige inden fotosessionen, da fedtet hår kan ses på billederne. Selvom vi har en god stilyst der har styr på både hår og make-up, er det svært at skjule fedtet hår.

LÆS MERE OM VORES STYLISTER HER

6. Ankom i løst tøj

Når du gerne vil vise hud til kameraet, er det en god idé ikke at have tætsiddende tøj på, da for eksempel skinny-jeans og bh’er kan efterlade mærker på din hud, der kan ses på billederne.

7. Medbring dit ynglings musik.

De fleste af mine kunder er lidt stive til at begynde med, hvilket er helt normalt. For at komme i stemning, er det en god idé at medbringe en play-liste med dit ynglingsmusik du kan have til at pille i baggrunden.

8. Medbring en ven

Du må gerne have en ven med i studiet, hvis du føler dig lidt nervøs op til fotograferingen. Spørg ind til mulighederne derom.

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis der skulle dukke nogle spørgsmål op i forbindelse med dit næste boudoir fotoshoot!

Fang mig også på Facebook, hvor jeg løbende deler mit seneste arbejde samt flere tips og tricks.

De bedste hilsner fra fotograf Stine Bro.