Boudoir filosofien

Art of Boudoir handler om kunst og selvudfoldelse. Vi mener, at ægte boudoir fotografering skal fange en kvindes fysiske og indre skønhed i en kunstnerisk, intim og sensuel måde.

Boudoir billeder

Boudoir billeder kan være en spændende og personlig morgengave til  bryllup, din mands jubilæum eller Valentins gave til din partner, men i sidste ende, handler boudoir fotografering om dig. Det handler om at udforske din kvindelighed, at føle sig befriet og selvsikker. Boudoir fotografering er en oplevelse, der skal nydes, og en, der vil begejstre dig samt giver dig mulighed for at se din krop i et nyt lys.

Boudoir fotografering on location

Boudoir fotografering on lokation i jylland og Fyn, er blevet stadig mere populært efter amerikanske tendenser. Men vores vintage boudoir fotografering har sine rødder i den mørkere, mere subtile franske ånd. Vi værner det faktum, at mens boudoir fotografering er sexet, med et strejf af glamour, bruges der subtile kærtegn af lys til at skabe en intim atmosfære, der gør vores billeder rolige, sensuel og enestående – den perfekte refleksion af hver kvindes individualitet. Kig rundt, opdager vores galleri, så lad dig inspirere – og så forkæl dig selv med den ultimative gave både til dig og ham.