Boudoir i hjemmet

Det kan være du af flere årsager har mest lyst til at få foretaget fotografering i hjemmet. Dette er helt normalt. Jeg vil her skitse nogen af de fordele op, der er ved hjemmefotografering i kontekst til specielt boudoir.

Føl dig hjemme og shine

Det kan for nogle i forevejen være grænseoverskridende at tage til fotografering i et klassisk fotostudie. Der er mange nye indtryk samtidigt med, at man måske skal forholde sig til forskellige normer og uskrevende regler.

Sådan er det naturligvis ikke i mit fotostudie. Hos mig kan man som kvinde føle sig tryg og hjemme, men det er ikke altid lige let at overbevise sit indre om det. Derfor tilbyder jeg fotografering i dit hjem, så du ikke behøver forholde dig til, “hvor skal jeg glæde om?”, “hvor er toilettet”, “jeg er tør i munden, hvor kan jeg få noget vand?”.

Hjemme hos dig selv er det dig som styrer slags gang, og det har jeg erfaring med ofte stråle igennem på fotografierne.

Smuk boudoir i hjemmet

Du kender dit hjem bedst, og i dine vande omgivelser, vil du finde dig bedre til pas. Jeg oplever ofte folk der først prøver at kvinden blomstre op i egen stue. Det er SÅ fedt! På den måde går det ofte hurtigere, selvom jeg skal stille mit udstyr op først.

Hvordan foregår boudoir hjemmefotografering?

Er du i tvivl om, hvad du er mest til, vil jeg råde dig til bare at skrive eller ringe til mig og dele dine tanker. Det er uforpligtende og jeg anderkender alle ideer der bliver lagt på bordet.

Der er to muligheder for boudoir fotografering i hjemmet. Du kan enden få taget billeder i dine egen møbler. Eller vi kan benytte de baggrunde på stativer jeg altid har med.

Jeg har tilknyttet en kvindelig stylist til at hjælpe dig med tøj og makeup, men det kan være en fordel på kigge sig omkring på f.eks. pinterrest for at få inspiration. http://www.myboudoir.co.uk/ er en hjemmeside spækket til med ideer til boudoir fotografering.

Besøg også galleri for mere inspiration!

God fornøjelse!

Glæder mig til at høre om dine tanker – Stine