Boudoir fotos som gave

Rigtig mange af mine boudoir kunder, ønsker at få lavet boudoir billeder, så de kan give billederne til deres partner. Disse billeder er nok den mest personlige gave du kan give væk. Det er fotos som oser væk af sensualitet, hengivenhed, kærlighed og billederne er 100 % DIG 🙂

Er DU derimod partner til en kvinde, du ved vil elske at få taget sensuelle billeder til sig selv eller til fælles fornøjelse, kan du købe et gavekort på et valgfrit beløb eller en pakke til din elskede. Læs mere om vores pakker her.

Hvorfor skal jeg have taget boudoir fotos?

Ikke nok med alt dette, er en boudoir fotografering også med til at give dig et selvtillids boost, da du bliver guidet igennem poseringer som passer til dig, og lyset bliver lagt så dine skønne former træder frem.

Se flere billeder her

Vi har mange års erfaring hos Boudoir studio. Vi håndterer vores professionelle arbejde med den tanke i baghovedet, at det godt kan være vi har været i faget i mange år, men at det for mange kunder er første gang de står mellem en baggrund og et kamera.

Vi arbejder “langsomt”. Det betyder bare, at vi har kunden i fokus i forhold til at sikre sig hun får en god oplevelse ud af boudoir fotograferingen og IKKE kun et godt resultat.

Jeg glæder mig til at høre fra jer! 

Rigtig god dag fra Stine Bro & Co.