Blogger

Boudoir med blogger Louise Reetz

I sidste uge var jeg, fotograf Stine Bro, på strandhotellet blokhus med fantastiske blogger Louise Reetz. Værelset skabte lyse rammer for en perfekt fotografering med boudoir. Louise valgte forskelligt tøj og undertøj til hendes billeder.

Hvordan er fotografering uden for fotostudiet

Fotografering on location betyder at man tager uden for studiet og fotografere. Dette kan, foruden et værelse på et hotel, være alt fra i hjemmet, i naturen eller i mere rå omgivelser. Disse omgivelser tillader ofte et glimt i øjet på modellen, som et studie ikke altid kan frembringe.

Alt efter fotograferingens kontekst, kan det med on location også give mening at modellen at lege og gøre forskellige ting på billedet.

Hvorfor boudoir fotografering on location?

Man skal vælge boudoir fotografering on location, hvis man vil have mere end hvad den traditionelle hvide eller grå baggrund kan tilbyde. Dette tilbyder blandt andet omgivelser hvori modellen kan interagere med forskellige ting. Dette kan være møbler såsom en seng eller en stol som ses på billederne med Louise. Hun bruger også et spejl som genstand til handling.

Afhængigt af miljøerne og baggrundende kan der tilføres spændende naturelementer, såsom blomster, blade og træer, som kan pynte godt på billede og give smukke farver. Det er kun fantasien der sætter grænser. Overornet kan man sige, at fotografering on location tilhører dybde og eventyr til billedet og ikke mindst til dig og din smukke krop. Det er altid sjovt og hyggeligt.

Føl dig bare fri til at kontakte mig for ideer til, hvor dine boudoir billeder. Jeg vil også gerne spare med dig, omkring hvordan on location kan løfte din boudoir fotografering! Jeg har mange, mange års erfaring som kvindelig fotograf, og har et par kortærmet, hvis du er frisk på at udvikle ideer.

LÆS OM BOUDOIRBILEDER TIL JULEGAVEBRUG HER

Med venlige hilsner Stine Bro