Boudoirbilleder af bloggeren fra Chelleblog

Boudoirbilleder af bloggeren fra Chelleblog

Boudoirbilleder af bloggeren fra chelleblog, taget i studiet i Aalborg. Et lille stykke tid siden havde jeg besøg af bloggeren Michelle, som har bloggen chelleblog.dk. Michelle blogger blandt andet meget om lingeri og af samme grund skulle hun have taget nogle flotte boudoirbilleder.

Erfaring bag kameraet 

Michelle er vant til at stå foran et kamera og ligeledes vant til at få taget billeder i meget forskelligt lingeri. Det var en skøn oplevelse at arbejde med Michelle i studiet. Det at have en blogger i studiet, som i forvejen kender til både hele lingeri-verdenen, men også den verden som udfolder sig når man står bag et kamera.

Skal man gerne have erfaring for at få taget boudoirbilleder?

Man skal ikke nødvendigvis have erfaring før man kan få taget boudoirbilleder. Det har i princippet ingen betydning om du har prøvet at så bag et kamera før. Det er klart at du selv vil kunne mærke en forskel hvis du før har prøvet at få taget billeder før, og ved hvordan du fungerer bag kameraet. Du vil kunne mærke, at du skal have en helt anden forståelse og forbindelse til din krop. Men hvis ikke du føler at kroppen gør helt det du ønsker, så skal jeg nok vejlede dig gennem det hele.

Hvis du selv står med ønsket om en boudoirfotografering, så skal du ikke tøve. Du vil ikke fortryde det og jeg lover dig at du heller ikke vil føle dig utilpas eller utilstrækkelig. Det er du bestemt ikke, og jeg guider dig. 

Her kan du finde frem til det perfekte sæt lingeri til dine billeder. 

I samme forbindelse kan du HER se en masse andre seje kvinders billeder.