Boudoirfotografering i hjemmet

Der kan være flere årsager til, at du ønsker din boudoirfotografering i hjemmet. Dette er helt normalt. Her vil jeg skitsere nogle af de fordele op, som der er ved en boudoirfotografering i hjemmet.

Shine i dit eget hjem

Det kan for nogle være grænseoverskridende, at tage til fotografering i et klassisk fotostudie. Der er mange nye indtryk, samtidigt med at man måske skal forholde sig til forskellige normer og uskrevne regler. 

I fotostudiet gør jeg, naturligvis, alt få at du skal føle dig tryg og godt tilpas, men hvis situationen i forvejen føles lidt grænseoverskridende, kan en boudoirfotografering i hjemmet være en løsning. Derfor tilbyder jeg fotografering i dit hjem, så du ikke behøver forholde dig til, “hvor skal jeg glæde om?”, “hvor er toilettet”, “jeg er tør i munden, hvor kan jeg få noget vand?”. 

Hjemme hos dig selv er det dig som styrer slags gang, og det har jeg erfaring med ofte stråle igennem på fotografierne.

Du kender dit hjem bedst og i dine vante omgivelser, vil du finde dig bedre tilpas. Jeg oplever ofte, at kvinden blomstre op i egen stue. Det er SÅ fedt! På den måde går det ofte hurtigere, selvom jeg skal stille mit udstyr op først.

Hvordan foregår en boudoirfotografering i hjemmet?

Der er to muligheder for boudoir fotografering i hjemmet. Du kan enten få taget billeder i dine egen møbler. Eller vi kan benytte de baggrunde på stativer jeg altid har med.

Er du i tvivl om, hvad du er mest til, vil jeg råde dig til bare at skrive eller ringe til mig og dele dine tanker. Det er uforpligtende og jeg anderkender alle ideer der bliver lagt på bordet.

Jeg, Stine Bro, er en kvindelig fotograf med masser erfaring indenfor boudoir fotografering. Du kan være tryg i mit selskab, da jeg vil guide dig hele vejen til den perfekte boudoirfotografering.

Foruden mig som fotograf, har jeg tilknyttet nogle rigtig dygtige stylister, der er klar til at imødekomme dine ønsker og præferencer.

Har du selv samlet inspiration fra for eksempel pinterrest eller instagram, så send dem gerne til mig og vi snakker om hvad der kan lade sig gøre. Se et eksempel her.

Bliv inspireret på Facebook og Instagram,
De bedste hilsner Fotograf Stine Bro 📸