Boudoirkalender i julegave

Det kan for nogen være lidt tidligt, allerede at snakke om jul og julegaver. Men det ér den tid vi går i møde og inden vi ser os om, skal vi have fundet den perfekte julegave. Hvad er så den perfekte julegave til manden/kvinden i dit liv? Du kunne vente og finde noget på ønskesedlen, men det er også lidt kedeligt, ikke? Hvad med… en boudoirkalender! Selvfølgelig! Læs med her om, hvordan du relativt nemt kan lave en fin boudoirkalender til din partner i julegave. 

Den perfekte julegave

Formålet med billederne for mange af min boudoirkunder, er at forære dem i gave til en særlig person. Boudoir billeder er den mest personlige gave du kan give. De er sensuelle, hengivne, kærlige og ikke mindst er de 100% dig.

En kalender kan indeholde min. 12. forskellige billeder, med forskellige, outfits, baggrunde eller locations. Dette afhænger af dit budget. Læs mere om pakkerne/ priserne her.

Ikke nok med en perfekt julegave i form af en boudoirkalender, er en boudoirfotografering også med til at give dig et selvtillids boost.

Rent praktisk

Når du har fået taget alle dine mange fantastiske billeder, uploader jeg dem til skyen. Derfra kan du se dem hjemme hos dig og sorter i dem, som du har lyst til. Jeg vil herefter redigere de billeder du udvælger, for at skabe en rød tråd i kalenderen. Herefter skal du blot designe, på for eksempel pixum. Og wupti! En fantastisk julegave er lavet. Nemt, kreativt og personligt!

Jeg, Stine Bro, er en kvindelig fotograf med masser erfaring indenfor boudoir fotografering. Du kan være tryg i mit selskab, da jeg vil guide dig hele vejen til den perfekte boudoirfotografering.

Foruden mig som fotograf, har jeg tilknyttet nogle rigtig dygtige stylister, der er klar til at imødekomme dine ønsker og præferencer.

Har du selv samlet inspiration fra for eksempel pinterrest eller instagram, så send dem gerne til mig og vi snakker om hvad der kan lade sig gøre. Se et eksempel her.

Bliv inspireret på Facebook og Instagram,
De bedste hilsner Fotograf Stine Bro 📸