BoudoirStudio på Sjælland

Jeg Stine (boudoir fotograf), og min kvindelige stylist Mia, kommer til Sjælland søndag d. 7. april og mandag d. 8. april 2019, da vi oplever stort efterspørgsel for boudoir fotografering på Sjælland/København.

Vi har lejet nogle værelser og gildesalen på Højby Kro (Højby Hovedgade 28, 4573 Højby), hvor vi har mulighed for at fotografere nogle helt fantastiske sensuelle boudoir billeder, som dem i ser på hjemmesiden Her

I kan booker den pakker I ønsker ( se priserne her), men vi skal bare vide det inden.

Jeg har over 10 års erfaring med fotografering i boudoir stil, og 96% af mine kunder har ALDRIG stået foran et kamera før. Så jeg ved, at du vil være spændt på dagen, men jeg guider dig igennem det hele, så det bliver en sjov og fantastisk oplevelse.

Hvordan Booker Jeg?

Du booker enten via kontakt siden på www.boudoirstudio.dk HER, eller via mailen på boudoirstudioaalborg@gmail.com, eller på Telefon: 21960862.

Jeg skal vide, hvilken pakke du ønsker når du booker

Hvad skal jeg have med på dagen?

Jeg plejer at sige, at det altid er godt, at have lidt for meget tøj med 🙂 Dette kan fx være undertøj, corsage, natkjole, kimono, hans skjorte osv. Herudover skal du have sko og smykker med. Jeg kan klart anbefale at du har en morgenkåbe med, som du har på under stylingen.

Ønsker du falske øjenvipper, skal du selv medbringe dette.

Hvis du ønsker styling, skal du gerne have vasket håret dagen inden ( ikke på dagen), og ingen make up i hovedet. Stylisten lægger din make up og sætter dit hår 🙂