Gaveidé hos Boudoir fotograf Aalborg

Når man som kunde træder ind vores studie i Aalborg, er det helt normalt at være spændt. Som regel går det over når fotograferingen starter.

Jeg er fotografen Stine Bro. Jeg er en middelaldrende kvinde med 12 års erfaring som fotograf som står bag firmaet Fotograffaalborg. Jeg er tålmodig med mine kunder. I samarbejde med mine dygtige stylister bestræber vi os på at give dig den bedste oplevelse enden i mit studie, hjemme hos dig eller on location.

Du kan vælge at få taget billeder til dig selv, for fornøjelsens skyld eller som e godt selvtillidsboost. Du kan også give billederne i gave eller forære et gavekort! 😀

God gaveidé. Personlige fotografier i gave

Skal julegaven til partneren være hjemmelavet i år? De seneste år er det blev ret almindeligt at bruge boudoir billeder, som gave til kæresten, eller som morgengaven til manden. I samarbejde med en boudoir fotograf, kan du skabe den perfekte personlige gave. Det være en god idé allerede at begynde at forberede sig nu. For fotografering skal ligge helst 1 måned før gaven skal bruges, og bestilles i god tid, grunden jule travlheden.

Det personlige gavekort

Er du manden, søsteren eller veninden ect. til en sød kvinde? Ønsker du at overraske hende? Så kan den bedste gaveidé være et gavekort til fotografering. Giv en af det mest personlige gaver; gavekort til en oplevelse.

Modtageren kan bruge gavekortet når som helst, og får ofte gode tilbud i forbindelse med udstedelsen af gavekortet. Skriv til fotografen for yderligere information.

Jeg glæder mig til at høre fra dig og hjælpe dig med at opfylde dine drømme og idéer! Så hurra for dig og alle andre smukke kvinder derude og lad os fejre kroppen ved at forevige den!

Jeg kan kontaktes her.

Sørg også for at hold dig opdateret på Facebook og IG, hvor jeg deler mit seneste arbejde.

Mvh Stine Bro