Sensuel til boudoir

Til boudoir fotografering, har du mulighed for at udtrykke dig som du ønsker. Udlev din drøm og føl dig smuk samtidigt med at du føler dig god ttilpas undervejs.

Modellen på billede ønskede et sofistikeret men samtidigt nonchalant udtryk til sine portrætter.

Med efterbehandlingen kan vi trylle dig ind til en drøm på no time.
Modellen ønskede en blanding af farver og sort hvid, som ses nedenfor. Jeg hjalp hende med ideer til tøj og makeup under en samtale om boudoir fotografering. På baggrund af egne ønsker til stil og udtryk, gør jeg som fotograf, hvad jeg kan for at få modellen til at føle sig i sit rette element under fotograferingen. Hun blev en farveståelende skønhed!

Jeg har mange relieffer i mit studie, som modellen frit kan vælge imellem.

God stil i studiet

Som fotograf gør jeg hvad jeg kan, for at gøre mit studie til et afslappet sted at være. Det fik modellen til at fremstå autentisk og rolig. Omgivelserne er nød til at være rolige og hyggelige. Men husk på, at fotografering i hjemmet også er en mulighed. Det vil nogen kvinder foretrække. Læs mere om hjemmefotografering, som er meget populære i mit virke som børne-fotograf, på min anden hjemmeside: http://stinebro.dk/

Jeg forholder mig professionelt og hjælper modellen med at finde de rigtige poses. Poses som best muligt fremstiller det ønskede udtryk for portrætterne.

Første gang?

Jeg har forståelse for det for nogen kan være grænseoverskridende, hvis det er første gang de får taget boudoir billeder. For det meste ender modellen med at shine både på fotografierne og når hun går ud af studiet.

Jeg sørger for at skabe det smil på modellens ansigt. Et smil som får modtagens hjerte til at smelte ved synet af det.

Bliv inspireret til din kommende boudoir fotografering.

…. Knus fra Stine Bro