Fotokalender i julegave

Julen står for døren før vi ved af det. Men hvad er den perfekte julegave til manden/kvinden i dit liv? Man kunne vente og købe vedkommende den sweater og det bælte, som din svigermor sikkert også har købt, men det jo kedeligt, ikke? Hvad med… En fræk fotokalender! Selvfølgelig! Læs her om, hvordan du relativt nemt kan lave en fin boudoir fotokalender til din partner i julegave.

En fræk fotokalender i julegave

Rigtig mange af mine kunder, ønsker at få lavet boudoir billeder, specifikt til foræring som gave til deres partnere. Boudoir billeder er den mest personlige gave du kan give. De er sensuelle, hengivene, kærlighede og ikke mindst er de et hundrede procent dig.

En kalender vil indeholde min. 12. forskellige billeder, med forskellige, outfits, baggrunde eller locations. Dette afhænger af dit budget. Læs mere om pakkerne / priserne her.

Ikke nok med du med en boudoir billedekalender får et godt produkt, er en boudoir fotografering også med til at give dig et selvtillids boost.

Hvordan laver man en fotokalender?

Når kunden har fået tager alle sine mange fantastiske billeder, uploader jeg dem til skyen. Derfra kan du se dem hjemme hos dig og sorter i dem, som du har lyst til. (Nogen af dine ynglings billeder vil blive redigeret). Til en fotokalender skal du blot designe på for eksempel pixum. Og wupti! En fantastisk julegave er lavet. Nemt, kreativt og personligt!

Din partner vil have sin kalender til at hænge på kontoret, i garagen eller et helt tredje sted. Han/hun vil blive stolt og varm i kroppen, hver gang, vedkommende ser den. Det er garanteret.

Hvis tanken om en boudoir fotokalender tiltaler dig, skal du være hurtig, da tiderne for julegave fotografering bliver booket hurtigt.

Jeg ser frem til at høre fra dig!

Du er meget velkommen til at kontante mig her, eller fange mig via Facebook eller på Instagram for mere info.