Hvorfor vælge boudoir portrætter?

Hvad kan boudoir portrætter?

For mange er tanken om at skulle smide det meste af tøjet og stille sig foran et kamera grænseoverskridende. Her kan du læs om hvorfor boudoir portrætter er en så populær ting at få taget!

I 2019 lever vi i en tid hvor de fleste billeder vi tager eller får taget, er til offentliggørelse på de sociale medier. Grundet samfundets stigende perfekthedskultur, deler vi ofte udelukkende gode billeder online. Men ved at vælge at få taget boudoir billeder får du smukke og elegante portrætter med din krop i fokus, men hvor din sjæl og personlighed samtidigt bliver afspejlet, til privat brug. Hvorfor er det vigtigt? Det kan der være mange grunde til men de fleste af vores kunder vælger nemlig at gemme billederne eller give dem til din partner som en gestus og som et symbol på kærlighed og ømhed. Og IKKE til at dele. (Hvorfor det også svært at få billeder til hjemmesiden her. Det jo op til den enkelte kunde) Vi hører for mange, at glæden ved at have noget smukt for sig selv, kan være oprejsende.

Portrætter kan booste din selvtillid

På første pladsen over grunde til at få taget professionelle boudoir portrætter, ligger klart det boost af selvtillid man får!

Vis overskud og omfang dit smukke selv

Foruden din egen mulighed for at få et selvtillids boost, kan du ved at vælge at få taget boudoir portrætter også bruge det til at skabe en kreativ gave til din partner. Kreative og hjemmelavede gaver udviser nemlig ofte en ret stor mængde af overskud, da det er noget der tager tid. Og vigtigst af alt er den personlig!

Men hvornår skal man vælge boudoir? For før man kan give en sådan dyr og flot gave som portrætter til din kære, skal der liiiige være en god anledning. De fleste af vores kunder skal giftes. Deres boudoir portrætter er således morgengaver til deres mænd. På en klar andenplads kommer kvinder der skal finde en personlig julegave til deres partner. Dette er også ideelt! Læs mere her om den boudoir fotokalenderen!

LÆS OGSÅ blog indlægget om julegaven til manden der har alt.

Føl dig fri til at kontakte mig, så tager vi en snak om DIN årsag til at vælge at få taget boudoir portrætter og hvad der passer til dig.

De bedste hilser fra Stine!