Hvilken Boudoir, Sensuel eller Bodyshot fotografering skal jeg vælge?

Vi har bygget vores priser på, fotografering med studie tid, og slutproduktet som base, frem for tema eller opsætning af miljø, hvilket resulterer i en bred vifte af anvendelser indenfor hver pakke.

Altså for eksempel, kan en dame, der ønsker en boudoir brud / morgengave fotografering bruge nogle af ​​de tilgængelige miljøer, fordi det kun er påklædning, der gør temaet “brude”.
En dame der poserer på en sofa i brude boudoir lingeri, kan vælge den samme pakke som en dame, der har brug for et tillids løft og derved kræver nogle mere frække og sensuelle billeder.

Den eneste forskel mellem de to, er den måde, hvorpå der fotograferes posering/attitude og hendes tøj / lingeri. Hvis kunden ønsker et romantisk og forførende boudoir fotos til sin partner, fotograferer vi ikke samme billeder som, hvor der skal portrætteres en kvinde, der ønsker en stil der er glamour, sensuel eller vintage.

Vi tilbyder 5 Boudoir fotograferings pakker. Alle pakker tilbyder forskellige længder af fotooptagelse tid, fastsatte beløb og lingeri skift og en række af lækre produkter til gavebrug.

Alle pakker tilpasses efter dine behov og ønker både før og efter fotograferingen 🙂

Hvad er “miljøer”?

En af miljøerne er den lækre vintage sofa, eller det guldbelagte tapet der virkelig siger glamour. Vi har en spændende variation i boudoir miljøer vi sammensætter efter dine ønsker.

Et miljø setup tager en del tid, da vi blandt andet guider kunden igennem de forskellige variationer i poseringer, der kan bruges i miljøet. Endvidere vælger vi sammen hvilket lingeri, der passer til det valgte miljø.

Hvad er fotograferingstid?

Det er den tid, du står foran kameraet, og du skal ikke medregne selve stylingen og ændring af baggrund. Jo mere tid vi har på dagen, jo flere lingeri skift og miljøskift kan vi få med.