Julegave til manden der har alt

Julegave til manden der har alt

Julegave til manden der har alt, taget i studie i Aalborg, som ligger i Nordjylland. Se lige et lækkert resultat vi fik, da jeg skød billeder med denne skønhed. Hun ønskede en gave til manden, som i forvejen havde alt og intet manglede, og netop derfor ville han modtage et skønt boudoirbillede af sin kone.

Gaven til ham 

Gaven til ”ham” kan ofte være en svær ting. Mænd mangler ofte ikke rigtig noget og ønskelisten er ikke lang. Sikke en udfordring, og hvem kender ikke det? De gange man ikke har forsøgt at finde en gylden liste, med ting mænd bare mangler og ikke kan leve uden, den helt perfekte gave. Jeg vil mene at svaret på den helt perfekte gave, til manden der har alt, findes lige her. Hvor tit husker man lige at sende et skønt billede, eller lige give forholdet dét ekstra. Ikke så tit vel? Men netop derfor er jeg intet mindre end sikker på, at netop din mand, vil sætte rigtig stor pris på et så personligt, velovervejet og intet mindre end sensuelt billede. Et billede som han kan kigge på alt det han har lyst til, og som du ligeledes føler dig tilpas med.

Hvorfor et boudoirbillede?

Du skal vælge at give din mand netop et boudoirbillede, fordi sådan et billede ikke er ”hverdagskost”. Det er ekstraordinært og anderledes. Det er en side som han ikke ser fra dig så ofte, og derudover har du selv være fuldstændig inde over beslutningen om hvilket billede han skulle have. Boudoirbilleder taler til manden på en anden måde, end hvordan et helt almindeligt billede af dig i hverdagstøj ville. Netop det egner sig godt som en julegave eller fødselsdagsgave. Derudover er det en gave som varer for evigt, hvilket betyder han kan nyde det igen og igen og igen.

Se lige HER flere boudoirbilleder eller find dit næste sæt lingeri lige HER.