Klassisk Boudoir

Jeg havde denne smukke kvinde i studiet, i Aalborg, som ligger i Nordjylland. Kundens ønske var nogle smukke, naturlige og traditionelle boudoirbilleder, klassisk boudoir. Kunden og jeg snakkede frem og tilbage, som jeg generelt gør med mine kunder inden en fotografering. Dette forhindrer misforståelser og gør samtidig at resultatet er noget kunden bliver glad og tilfreds med. Kunden medbringer altid sit eget lingeri til fotograferingen, og dette gør også at kunden vil føle sig tilpas i undertøjet under fotografering, i og med at kunden selv har valgt det.

Naturligt lys

Naturligt lys var en vigtig detalje i netop dette shoot. Det naturlige lys gjorde både billederne smukke på sin helt egen måde og samtidig gjorde det billederne naturlige. Boudoirbillederne var så naturlige og traditionelle, at hele den ”fotostudie”-fornemmelse i billederne ligesom forsvandt og gjorde at billederne kunne have været taget i kundens eget hjem. Tricket her er bare, at en masse hjælpemidler i studiet og min professionelle tilgang og efterhåndteringen af billederne, gør at billederne bliver lige som de skal. Og man vil få en fornemmelse af, at de slet ikke er ”rørt ved”.

Ideen med boudoir

Ideen med boudoirbilleder er først og fremmest at have fokus på kvinden og alt det kvinden og kvindekroppen står for. Det sensuelle i kvindekroppen og historien som kvindens øjne og krop fortæller på billedet. Kvinden gør noget godt for sig selv, ved at give lov til at være kvindelig, sensuel og tilpas i sin krop og foran et kamera. Billederne kan være helt private og kun for kvindens egen skyld, men billederne kan også bruges som gave til kvindens kæreste. Hvis du ønsker at få et større indblik i hvordan boudoirbilleder kan udforme sig og hvordan andre kvinde formår at udtrykke og give sin krop plads på billederne, så kan du finde dem HER. Derudover linker vi til lækkert lingeri lige HER.