Kvindelig boudoir fotograf

Kvinden bag Boudoir Studio

Mit navn er Stine Bro. Jeg er kvindelig boudoir fotograf hos Boudoir Studio. Jeg er den fotograf som du vil møde, hvis du vælger at bestille et fotoshoot hos Boudoir Studio.

Kvinder ved hvad kvinder vil ha’

“Har I en kvindelig fotograf?” – Dette er et ofte stillet spørgsmål, da flest personer føler generelt sig mest afslappet omkring at være letpåklædte eller nøgen med en person af samme køn. Jeg er imidlertidsigt tilfældigvis den eneste fotograf hos Boudoir Studio. Jeg har meget erfaring med hvad kvinder forventer skal ske til en boudoir fotografering, og jeg snakker naturligvis gerne med dig op til, så du er bedst muligt forberedt. På den måde sørger jeg for du får både en god oplevelse OG et godt resultat med mig bag kameraet!

Ved min side har jeg nogen meget dygtige stylister. De gør alt hvad de kan, for at sætte dit hår og lave din make-up, så det passer til dit look (Det er også okay at undlade make-up, hvis du ikke er til det). Læs mere stylisterne her.

Trygheden ved en god guidning

Da det ikke er hver dag man er til fotoshoot. Derfor forventer jeg ikke, at du ved hvordan du skal poserer foran et kamera. Jeg guider dig igennem poseringer, som passer til din krop, og afhængigt af hvordan lyset rammer dig og så videre.

Som sagt, har jeg som kvindelig boudoir fotograf gode fornemmelser for hvilke rekvisitter, temaer og poses der hitter både hos dig selv og hos den eventuelle partner der skal have billederne. Men i sidste ende er det jo dig der bestemmer hvilke billeder du vil købe. Du kan læse mere om valg af tema / look / stil på min hjemmeside under “billeder”, for inspiration.

Jeg glæder mig mere til at høre fra dig! Sammen kan vi udvikle din drøm om de perfekte boudoir billeder!