Kvinder med former

Kvinder med former får taget boudoirbilleder i Aalborg, i Nordjylland. Kvinder har en tendens til først at stille sig op til billeder, når de har det godt med dem selv. Ofte fokuserer vi på idealet, og netop dette indebærer ikke altid den kurvede kvinde. Det er ærgerligt og det ødelægger rigtig mange kvinders selvtillid, netop fordi vi skal se ud på en bestemt måde. Med de boudoirbilleder jeg tager for forskellige kvinder nær Aalborg, forsøger vi at gøre op med dette. Jeg mener alle kvinder kan få taget flotte billeder, kvinder i alle former og udgaver. Jeg mener at alle kvinder er smukke og har mulighed for at være smukke foran et kamera. Det er her jeg kommer ind i billedet og hjælper. Jeg ved hvordan man arbejder med nogen som ikke har stået foran et kamera før, her giver jeg fif og vejleder.

Find selvtilliden frem

Find selvtilliden frem og se det smukke resultat i, at du tør at bevæge dig ud på dybt vand. Det er klart noget som giver de kvinder jeg arbejder med selvtillid. Det at se, at man faktisk ser lækker ud og kan få taget nogle flotte billeder i noget flot lingeri, giver mange kvinder et selvtillidspust. Vi bryder idealet med at kvinder ikke kan have former.

Andre boudoirbilleder

HER kan du se andre boudoirbilleder, af forskellige kvinder i forskellige former. Det smukke i boudoirbilleder er, at det hjælper kvinder med at finde den sensuelle og smukke side frem i dem selv. Her ser især kvinden selv, en helt anden side af sig selv. En side alle kvinder har behov for at have og kende til.

Find smukt undertøj til skønne priser lige HER.