En morgengave lavet med kærlighed

Den frækkeste morgengave i 2020

I 2020 har der været tonsvis af kvinder i mit studie da Bryllubssæsonen stod for døren i årets højsæson. Her er et lille sammendrag af, hvordan det er gået, så du kan blive inspireret til når du, din veninde eller din søster spørger, “Hvad skal jeg give min ægtefælde i morgengave”?

Hvorfor boudoir billeder i morgenhave?

Morgengaven til din udkårende kan være svær at finde, især hvis vedkommende ofte ikke er den bedste til at skrive ønskeliste til jul og fødselsdag. Denne udfordring har heldigvis en nem løsning. De fleste gange er den perfekte gave nemlig smukke billeder af dig selv. De er personlige og lavet med kærlighed. Billeder bliver ikke som tøj forvasket, eller forsvinder i fortiden som et gavekort til et ophold. Perfekt morgengave!

Boudoirbilleder i morgengave er en gammel tradition, hvor den smukke brud finder en fotograf, hun er tryg ved, og får taget en række fotos, indenfor en eller flere af de forskellige boudoir genre. Måske i pænt lingerie, måske i mindre tøj eller lidt mindre påklædt. Boudoir er ikke porno eller nude, men smagfulde, pikante billeder, der viser lidt hud.

Billederne kan man beholde for evigt. De kan stå på min partners kontor, natbord, tegnebog mm. Jeg vil mene at svaret på de helt perfekte billeder til morgengaven kan skabes hos Boudoir Studio i Aalborg.

Du skal give din partner et eller flere boudoirbilleder i morgengave, som en ekstraordinær, glamourøs og personlig gestus fra hjertet.

Boudoir stilart

LÆS DENNE ARTIKEL OM IDEER TIL GODE MORGENGAVER.

Hvordan føler jeg mig tryg under boudoir fotografering?

Jeg, Stine Bro, er en kvindelig fotograf med masser erfaring indenfor boudoir fotografering. Du kan være tryg i mit selskab, da jeg vil guide dig hele vejen til den perfekte morgengave. Jeg vil gøre dette ved at spore mig ind på, hvad din partner bedst vil kunne lide at modtage ift. til stil.

Foruden mig som fotograf, har jeg tilknyttet nogle rigtig dygtige stylister der vil give dig en make-over, der er klar til at imødekomme dine ønsker og præferencer.

Føl dig fri til at kontakte mig her, eller fang mig på Boudoir Studios Facebook eller Instergram.