Hvad skal jeg give ham i morgengave?

Står brylluppet for døren? Er det tid til at finde en morgengave til ham? Morgengaven til din kommende mand kan være svær at finde. Mænd mangler ofte ikke noget. Det altid en udfordring, men heldig vis har jeg gode nyheder! De fleste gange er den helt perfekte gave dig! Billeder som kan beholde for evigt og evigt og finde frem når I er hver for sig. Og jeg vil mene at svaret på de helt perfekte billeder, til manden er at finde lige her hos Boudoir Studio i Aalborg. Du skal give din mand et boudoirbillede i morgengave, fordi det ikke er ”hverdagskost”. Det er ekstraordinært og glamourøse.

Jeg er en kvindelig fotograf med masser erfaring indenfor boudoir fotografering, som vil hjælpe dig hele vejen til den perfekte morgengave.

Fotografier i morgengave

Til en boudoirfotografering er det dig som er i centrum. Du kender modtageren bedst, og ved hvad han vil kunne lide.

Der er mange måder at det rigtige billede udtryk på. Det kan være sexset og frækt til mere yndefuldt og lokkende. Du bestemmer udtrykket og jeg hjælper dig med at posere.

Mit studie ligger som sagt i Aalborg, men jeg tager også ofte ud til boudoir on location opgaver. Her tager jeg billede hjemme ved kunden eller i naturen med mere.

Læs mere om boudoir on location her.

Jeg tage mange billede, fra forskellige vinkler og forskellige poses. Jeg sortere dem fra hvor du eventuelt blinker eller bevæger dig. Derefter udvælge du frit det eller dem du finde mest passende til ham.

Jeg ser meget frem til at høre om dine og eventuelt din mands ønsker og drømme. Husk på de fleste jeg fotografere aldrig har prøvet det før. Derfor er jeg klar over det kan være lidt grænseoverskridende, og derfor tager vi det i dit tempo.

Se min introvideo for mere info om mig og mit virke som boudoir fotograf.

Stine <3