Personlig morgengave

Bryllupssæsonen er godt igang og jeg har igennem tiden haft mange kvinder i studiet, som ønsker at give deres udkårne en personlig morgengave. Her er et lille sammendrag af hvordan det er gået, så du kan blive inspireret til når du, din veninde eller din søster spørger, “hvad er den perfekte morgengave?”.

Hvorfor boudoirbilleder i morgengave?

Morgengaven til din udkårende kan være svær at finde, især hvis vedkommende er manden eller kvinden, som har alt. Eller som bare aldrig ønsker sig noget. Denne udfordring har heldigvis en nem løsning. De fleste gange er den perfekte gave nemlig smukke billeder af dig selv. De er personlige og lavet med kærlighed. Perfekt morgengave!

En gammel tradition

Boudoirbilleder i morgengave er en gammel tradition. Den smukke brud finder en fotograf hun er tryg ved og får taget en række fotos. Det gør hun indenfor en eller flere af de forskellige boudoir genre. Måske i pænt lingeri, brudeslør eller lidt mindre påklædt. Boudoir er smagfulde, pikante billeder.

En unik gave

Billeder holder for evigt. De kan stå på min partners kontor, natbord, i tegnebogen mm. Vi kan sammen skabe de helt perfekte billeder og den helt perfekte morgengave hos Boudoir Studio i Aalborg. 

Du skal give din partner et eller flere boudoirbilleder i morgengave, som en ekstraordinær, glamourøs og personlig gestus fra hjertet. Fra dig, til (kun) ham.

Inspiration

Jeg, Stine Bro, er en kvindelig fotograf med masser erfaring indenfor boudoir fotografering. Du kan være tryg i mit selskab, da jeg vil guide dig hele vejen til den perfekte morgengave.

Foruden mig som fotograf, har jeg tilknyttet nogle rigtig dygtige stylister, der er klar til at imødekomme dine ønsker og præferencer.

Har du selv samlet inspiration fra for eksempel pinterrest eller instagram, så send dem gerne til mig og vi snakker om hvad der kan lade sig gøre. Se et eksempel her.

Bliv inspireret på Facebook og Instagram,
De bedste hilsner Fotograf Stine Bro 📸