Selvtillidsboost med boudoirfotografering

Du ved hvad du vil have – og især hvad du IKKE vil have! Find dig selv igen, med billeder som afspejler hvem du er. Få selvtillid eller styrk den, med smukke boudoir billeder! Vi sætter en ære i at skabe kunst med dig i fokus.

Selvforkælelse skaber underværker gennem selvtillid

Mangler du et selvtillidsboost? Så find dig selv igen foran kameraet. Forkæl dig selv fordi du elsker dig selv. Dette med en god oplevelse, med dig i fokus i makeup-stolen.

Boudoir billeder tages normalvis iført enten undertøj, corsage, mandes skjorte eller andet du føler dig sexet i. Har du nogen gode idéer, til tema eller lokationer vil jeg gerne høre om det, uden du forpligtigelser dig.

Jeg har store møbler du kan benytte / “slænge” dig i, som rekvisitter på billederne.

Der er mange forskellige stile indenfor boudoir. Vintage, nude, glamour, råt mm. Jeg hjælper dig med at finde den rette stil, som matcher din personlighed.

Praktiske informationer om den fedeste fotografering

Jeg laver smukke og sensuelle portrætter i dit hjem eller i mit studie i Aalborg. Jeg fotografere i hele landet! 🙂 Se billeder for inspiration fra studiet.

Vi har lavet vores priser på baggrund af fotografering med studie tid, og slutproduktet som base. Resultaterne i de forskellige pakker givet forskellige. Jeg kan hjælpe dig med at finde den rigtige pakke.

Vi tilbyder 5 boudoir fotograferingspakker, hvor mindst én af dem vil kunne give dig en stærkere selvtillid! Pakkerne tilbyder forskellige længder (tid), lingeri skift og antal af lokations.

Vi har dygtige og professionelle makeup artister, som vil få dig til at føle dig som en superstjerne.

Få inspiration til hvordan andre vinder har valgt at få skræddersyet deres boudoir fotografering på linket her.

Følg os på Instagram for mere inspiration og selvtillid. Vi deler vores seneste arbejde hver uge, fra glade os taknemmelige kunder.

Jeg glæder mig meget til at høre fra dig – Stine.