Sensuel boudoir fotograf Aalborg

Hvad er boudoir fotografering?

Til boudoir fotografering, har du mulighed for at udtrykke dig som du ønsker. En af de stile vi specialiserer os for indenfor boudoir fotografering er sensuel boudoir.

Jeg er en kvindelig, professionel fotograf i udkanten af Aalborg der tager sensuelle billeder af kvinder i studie samt on location. Jeg har mange relieffer i mit studie, som modellen frit kan vælge imellem. Vi leger med forskellige poses som jeg guider dig igennem.

Hvorfor vælge sensuelle fotografering?

Er du kvinde, uanset alder, kan sensuelle billeder være med til at pifte hverdagen lidt op. Du kan få dem taget for din egen skyld eller som en gave til din partner. Med makeup, styling og efterbehandlingen kan vi trylle dig ind til en drøm på no time. Man vælger sensuel boudoir fotografering, for at tænde sin partner gennem de ømme øjeblikke billederne skaber.

Jeg har forståelse for at det kan være grænseoverskridende, især den første gang man får taget boudoir billeder. For det meste ender modellen med at shine både på billederne men også længe efter hun har forladt studiet.

Se flere boudoirbilleder her

Hvordan foregår boudoir fotografering?

Jeg hjælper modellen / kunden med ideer til tøj og makeup under en samtale forinden boudoir fotografering. På baggrund af egne ønsker til stil og udtryk, gør jeg som fotograf, hvad jeg kan for at få modellen til at føle sig i sit rette element under fotograferingen.

Vi lægger altid en plan for hvilke sæt undertøj, og hvilke miljøer kunden ønsker. Det eneste vi ikke havde aftalt var make-up og hår, da stylisten sammen med dig bestemmer det på dagen. Jeg lægger stor vægt på, at mine kunder føler sig trygge, og ved hvordan fotograferingen kommer til at foregå.

Bliv inspireret til din kommende boudoir fotografering.

Hvis du har en idé til et bestemt type boudoir billede, uanset om det er sensuel eller en anden type boudior billeder, er du velkommen til at sende en mail! Så bairstormer vi og planlægger i dit tempo.

Jeg sørger for at skabe det smil på kundens ansigt. Et smil som får modtagen af billedernes <3 til at smelte ved synet af det.

Find og følg mig på Facebook og Instagram eller kontakt mig på mail. Vi skives ved.

Stine Bro