Silhuet boudoirfotografering

Silhuetbilleder i boudoir stil, giver et fantastisk udtryk af kvindeskikkelsen, da fotostilen fremtoner kroppens detaljer. Det er bestemt ikke nogle poseringer, der er helt nemme eller afslappende, men resultatet er så lækkert, og kroppens muskler, kurver og former kommer virkelig til sin ret. Her er det kun fantasien der sætter grænser. 

Hvordan foregår silhuetfotografering?

Til silhuet boudoir fotografering er lyset placeret bag en hvid baggrund, og derved lyser kroppen op bagfra. Der er i de 2 boudoir billeder, lavet 2 forskellige poseringer, hvor der ved den første kun er brugt gulvet og hvor hele kroppens vægt hviler på hovedet. Ved det andet billede, har vi brugt den vintage chaiselong stol, for at få et endnu større fald i ryggen.

Som jeg plejer at sige til mine kunder, så har jeg ikke lovet at det bliver afslappende fotografering, men jeg lover gode billeder 🙂

Guidning gennem silhuetfotografering

Jeg guider dig selvfølgelig igennem hele din silhuet boudoir fotografering, uanset om vi laver silhuet boudoir i sort/hvid, eller om det er bodyshot eller vintage style. Jeg, Stine Bro, er en kvindelig fotograf og ved, hvordan den kvindelig krop fungerer. Du får en masse tricks og tips, så din krop også bliver fantastisk under fotograferingen.

Se flere silhuetbilleder her af bodyshots.

Husk at du skal have lidt forskelligt undertøj med til boudoir fotograferingen. Undertøj virker for eksempel bedre under nogle fotograferinger end andre. 

Find inspiration til lingeri hos Victoria Secret her.

Sørg også for at hold dig opdateret på Facebook og Instagram, hvor jeg med jævne mellemrum deler mit seneste silhuetfotograferinger.

De kærligste hilsner
Fotograf Stine Bro