Silhuetbilleder i boudoir stil

Jeg laver flere forskellige typer boudoirbilleder og jeg er sikker på, at vi kan finde en stil som passer til netop dig. Det kunne for eksempel være silhuetbillederne. Silhuetbilleder i boudoir stil, giver et fantastisk udtryk af kvindeskikkelsen, da fotostilen fremtoner kroppens detaljer. Poseringerne er ikke helt nemme eller afslappende, men resultatet er så lækkert og kroppens muskler, kurver og former kommer virkelig til sin ret. Her er det kun fantasien der sætter grænser. 

Hvordan foregår en silhuetfotografering?

Til silhuetbiller i boudoir stil er lyset placeret bag en hvid baggrund og lyser dermed kroppen op bagfra. Jeg har erfaring med forskellige poseringer og guider dig igennem det hele.

Som jeg plejer at sige til mine kunder, så har jeg ikke lovet at det bliver en afslappende fotografering, men jeg lover gode billeder!

Kvindelig fotograf

Jeg guider dig selvfølgelig igennem hele fotograferingen, uanset om vi laver silhuetbilleder i boudoir stil, boudoir i sort/hvid, om det er bodyshot eller vintage style. Jeg, Stine Bro, er en kvindelig fotograf og ved, hvordan den kvindelig krop fungerer. Du får en masse tricks og tips, så din krop også bliver fantastisk under fotograferingen.

Se flere silhuetbilleder her af bodyshots.

Husk, at du skal have lidt forskelligt undertøj med til boudoirfotograferingen. Noget undertøj virker for eksempel bedre under nogle fotograferinger end andet. 

Find inspiration til lingeri hos Victoria Secret her.

Har du selv samlet inspiration fra for eksempel pinterrest eller instagram, så send dem gerne til mig og vi snakker om hvad der kan lade sig gøre. Se et eksempel her.

Bliv inspireret på Facebook og Instagram,
De bedste hilsner Fotograf Stine Bro 📸