Valg af boudoirfotograf

En boudoir fotografering er en personlig oplevelse og for de fleste er det første gang de skal stå foran et kamera. Derfor er det vigtigt, at du er tryg, både omkring din boudoirfotograf og omkring hele oplevelsen. Du vil opleve at være småspændt ved ankomst og de første minutter under fotograferingen, hvilket er meget normalt. Jeg vil gøre mit, for at du kommer til at slappe af og nyde oplevelsen.

Kvindelig boudoirfotograf

Mit navn er Stine Bro. Jeg er kvindelig boudoirfotograf hos Boudoir Studio. Jeg er den fotograf som du vil møde, hvis du vælger at bestille et fotoshoot hos Boudoir Studio.

Jeg har meget erfaring med kvinders forventninger til en boudoirfotografering og jeg snakker naturligvis gerne med dig op til fotograferingen, så du er bedst muligt forberedt. På den måde sørger jeg for du får både en god oplevelse OG et godt resultat med mig bag kameraet!

Mulighed for stylist

Ved min side har jeg nogle meget dygtige stylister. De gør alt hvad de kan, for at sætte dit hår og lave din make-up, så det passer til dit look og du føler dig godt tilpas. Det er selvfølgelig også helt okay at undlade make-up og styling, hvis du ikke er til det. Du kan læse mere stylisterne her, hvis det har interesse.

Inspiration

Har du selv samlet inspiration fra for eksempel pinterrest eller instagram, så send dem gerne til mig og vi snakker om hvad der kan lade sig gøre. Se et eksempel her.

Bliv inspireret på Facebook og Instagram,
De bedste hilsner Fotograf Stine Bro 📸